Brygger: Per Egil Kummervold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1056
FG: 15
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 1015 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt, Maris Otter
Munich Malt
Caramel/Crystal Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
East Kent Golding
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
Mashout 76 graer i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2pk
Informasjon om gjæring:
20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. oktober 2016
Flasket: 5. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N