Brygger: Per Egil Kummervold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1056 FG: 15 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 1015 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Maris Otter Munich Malt Caramel/Crystal Malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook East Kent Golding Cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min Mashout 76 graer i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2pk Informasjon om gjæring: 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. oktober 2016 Flasket: 5. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N