Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1,069 FG: 1,021 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4kg Munich 2 kg Pilsner 0.25 kg cara150 0.25 kg caramunich 0.25 kg melanoid 0.1 kg carafa special 3 [B]Humle og krydder[/B] 19g Magnum @ 60min 21g tettnang @ 10min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68c i 60min 76 i 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 4 liter starter Informasjon om gjæring: 21dager @ 10c 4 dager @ 16c 7dager @ 16c ->0c 30 dager @ 0c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. januar 2016 Flasket: 15. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N