Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1,069
FG: 1,021
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4kg Munich
2 kg Pilsner
0.25 kg cara150
0.25 kg caramunich
0.25 kg melanoid
0.1 kg carafa special 3

[B]Humle og krydder[/B]
19g Magnum @ 60min
21g tettnang @ 10min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68c i 60min
76 i 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 4 liter starter
Informasjon om gjæring:
21dager @ 10c
4 dager @ 16c
7dager @ 16c ->0c
30 dager @ 0c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. januar 2016
Flasket: 15. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N