Brygger: Eirik Nygård Molund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7B Dunkelweizen
OG: 1057
FG: 1016
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 50 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
I kilo
Best Hvetemalt 	3
Best Pilsenmalt	1,5
Melanoidin 	0,125
Vienna 	0,125
Best Caramel Hell 30EBC 	0,2
Carafa special II til Dunkel	0,1
Best munich mørk 	1

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Mittelfruh 2016	22,5G	4,5%AA	60min
Hallertau Mittelfruh 2016	10	4,5%AA	15min

[B]Andre ingredienser[/B]
Vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
innmesk 63C, direkte stigning til 70C ila 30 minutter. 70C i 20 - 78C i 10.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP380
Gjærmengde: 2pk i starter
Informasjon om gjæring:
17C i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. februar 2018
Flasket: 20. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N