Brygger: Tomas Løver 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1,066
FG: 1,010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 17,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Palemalt
Pilsmalt 
Hveteflak
Special B
hjemmelaga mørk sirup

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Hersbrucker

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
No-sparge mesking i 1 time på 65 grader og pumpes rett over i kokekjele.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP500 
Gjærmengde: 1,5L starter
Informasjon om gjæring:
Startet på 19 grader og økte med 0.5 pr dag til den holdt 22 grader. Holdt på 22 ut gjæringstiden før coldcrash.

[B]Kommentarer[/B]
Litt lav kullsyre i henhold til typeriktighet, men bevisst valg fra min side.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. november 2016
Flasket: 11. desember 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N