Brygger: Tomas Løver Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1,066 FG: 1,010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 17,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Palemalt Pilsmalt Hveteflak Special B hjemmelaga mørk sirup [B]Humle og krydder[/B] Magnum Hersbrucker [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] No-sparge mesking i 1 time på 65 grader og pumpes rett over i kokekjele. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500 Gjærmengde: 1,5L starter Informasjon om gjæring: Startet på 19 grader og økte med 0.5 pr dag til den holdt 22 grader. Holdt på 22 ut gjæringstiden før coldcrash. [B]Kommentarer[/B] Litt lav kullsyre i henhold til typeriktighet, men bevisst valg fra min side. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. november 2016 Flasket: 11. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N