Brygger: Andre Gonsholt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,078
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 14,2
Beregnet farge: 33,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich malt 4 kg
pilsner malt 3 kg
peated malt 0,8 kg
chocolate wheat malt 0,6 kg

[B]Humle og krydder[/B]
East kent golding 25 g 60 min
Willamette 25 g 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
50 gram engelsk lakris 30 min koketid
7 vaniljestenger 30 min koketid

[B]Meskeinformasjon[/B]
mesking 66 grader 75 min
utmesking 78 grader 10 min 

koketid 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale s-23
Gjærmengde: 3 pk
Informasjon om gjæring:
21 dager på 12 grader
flasking 14 dager på 20 grader
deretter 2 mnd kjølig

6 gram sukker pr. liter øl

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. november 2017
Flasket: 16. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N