Brygger: Andre Gonsholt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,078 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 14,2 Beregnet farge: 33,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich malt 4 kg pilsner malt 3 kg peated malt 0,8 kg chocolate wheat malt 0,6 kg [B]Humle og krydder[/B] East kent golding 25 g 60 min Willamette 25 g 15 min [B]Andre ingredienser[/B] 50 gram engelsk lakris 30 min koketid 7 vaniljestenger 30 min koketid [B]Meskeinformasjon[/B] mesking 66 grader 75 min utmesking 78 grader 10 min koketid 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale s-23 Gjærmengde: 3 pk Informasjon om gjæring: 21 dager på 12 grader flasking 14 dager på 20 grader deretter 2 mnd kjølig 6 gram sukker pr. liter øl [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. november 2017 Flasket: 16. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N