Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2B Wiener OG: 1050 FG: 1012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 4,9% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna malt 3,5 kg Munich (10L) 0,5 kg Valset bygg 0,2 kg Melanoidin malt 0,1 kg Carafa Special II 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 13 g @ 60 min Mittelfrüh 20 g @ 15 min Mittelfrüh 30 g @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket med single infusion på 66 grader. Utmesk på 78 grader. Skyllet til 28 liter. Kokt 90 minutter. Rask nedkjøling. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp940 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: Gjær fra slurry. Pitchet på ca 9 grader. 10 dager på 11 grader, 10 dager på 13 grader. 2 dager i romtemperatur. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. januar 2017 Flasket: 12. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F