Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2B Wiener
OG: 1050
FG: 1012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 4,9%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna malt 3,5 kg
Munich (10L) 0,5 kg
Valset bygg 0,2 kg
Melanoidin malt 0,1 kg
Carafa Special II 0,1 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 13 g @ 60 min
Mittelfrüh 20 g @ 15 min
Mittelfrüh 30 g @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Brewers Clarex

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket med single infusion på 66 grader. Utmesk på 78 grader. Skyllet til 28 liter. Kokt 90 minutter. Rask nedkjøling.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp940
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
Gjær fra slurry. Pitchet på ca 9 grader. 10 dager på 11 grader, 10 dager på 13 grader. 2 dager i romtemperatur.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. januar 2017
Flasket: 12. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F