Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1075 FG: 1013 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 8,2% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 20 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Wheat Cara-Pils Wheat Torrified Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Chinook Citra Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] Laktose Wheat Flour [B]Meskeinformasjon[/B] 64c 60min 78c 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: 2pk i 3l starter Informasjon om gjæring: 18c i 4dager 21c resten [B]Kommentarer[/B] Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2016 Flasket: 28. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F