Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1075
FG: 1013
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 8,2%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 20 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner
Wheat
Cara-Pils
Wheat Torrified
Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Citra
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
Laktose
Wheat Flour

[B]Meskeinformasjon[/B]
64c 60min
78c 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale
Gjærmengde: 2pk i 3l starter
Informasjon om gjæring:
18c i 4dager
21c resten

[B]Kommentarer[/B]
Bryggelag: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2016
Flasket: 28. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F