Brygger: Vidar Smeby Fjellestad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: Chipotle OG: 1086 FG: 1028 Mengde vørter: 12,5l Mengde ferdig øl: 8,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 74,0 Beregnet farge: 188 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2000g Pale Malt (5-7 EBC) 700g Munich Malt (15 EBC) 500g Crystal Malt (120 EBC) 400g Chocolate Malt (1200 EBC) 300g Roasted Barley (1500 EBC) 300g Flaked Oats (4 EBC) 100g Flaked Wheat (3 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 30g Cascade 60 min. 30g Fuggles 60 min. 20g Fuggles 15 min. 10g Fuggles 1 min. 10g East Kent Goldings 1 min. [B]Andre ingredienser[/B] 50g demerarasukker dag 8 2 hele chipotles dag 8 [B]Meskeinformasjon[/B] 64-66 grader i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: ca. 0.9 pakke Informasjon om gjæring: Stabil temperatur på 18-19 grader de første 18 dagene med heving til ca. 21 på slutten av gjæringsforløpet. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. desember 2012 Flasket: 2. januar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N