Brygger: Arne Marius Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1,047 FG: 1,018 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Melano Flaked Barly Biscuit malt crystall 400 carafa special 2 [B]Humle og krydder[/B] EKG @60min EKG @20min EKG @1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Party-Gyle 68c@60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: 1pk Informasjon om gjæring: 14dager @ 19c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. oktober 2015 Flasket: 21. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F