Brygger: Arne Marius Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1,047
FG: 1,018
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Melano
Flaked Barly
Biscuit malt
crystall 400
carafa special 2

[B]Humle og krydder[/B]
EKG @60min
EKG @20min
EKG @1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Party-Gyle 68c@60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: 1pk
Informasjon om gjæring:
14dager @ 19c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. oktober 2015
Flasket: 21. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F