Brygger: Jørund H. Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5B Amerikansk brown ale OG: 1,055 FG: 1,010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Caramunich II Munich dark Chocolate Wheat malt Roasted barley [B]Humle og krydder[/B] Magnum Willamette [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single infusion på 67 grader Utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US 05 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 31. januar 2017 Flasket: 25. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F