Brygger: Jørund H. Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1,055
FG: 1,010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 42 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale
Caramunich II
Munich dark
Chocolate
Wheat malt
Roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum
Willamette

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single infusion på 67 grader
Utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US 05
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 31. januar 2017
Flasket: 25. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F