Brygger: Glenn Roger Lie Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,070 FG: 1,013 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 35,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 201,5 Beregnet farge: 26,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 78.1% Pale Ale Malt 12.5% Caramunich 1 6.3% Melanoiden 3.1% Flaket hvete [B]Humle og krydder[/B] 150 g Colombus @ 90 min 80 g Centennial @ 90 min 60 g Centennial @ 30 min 60 g Centennial @ 15 min 60 g Centennial @ 10 min 60 g Centennial @ 5 min 60 g Centennial @ 1 min 200 g Centennial dry hop i 7 dager (tilsatt på dag 7) [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett whirlfloc 1 teskje 5.2 pH stabilizer 1 kapsel Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader C i 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 3xWLP001(3L starter) Informasjon om gjæring: 18 grader C i 6 dager 20 grader C i 2 dager 21 grader C i 6 dager [B]Kommentarer[/B] Oppskriften er inspirert av BrewDog sin "Jack Hammer" [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2013 Flasket: 10. januar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F