Brygger: Glenn Roger Lie
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,070
FG: 1,013
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 35,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 201,5
Beregnet farge: 26,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
78.1% Pale Ale Malt
12.5% Caramunich 1
6.3% Melanoiden
3.1% Flaket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
150 g Colombus @ 90 min
80 g Centennial @ 90 min
60 g Centennial @ 30 min
60 g Centennial @ 15 min
60 g Centennial @ 10 min
60 g Centennial @ 5 min
60 g Centennial @ 1 min
200 g Centennial dry hop i 7 dager (tilsatt på dag 7)

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett whirlfloc
1 teskje 5.2 pH stabilizer
1 kapsel Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader C i 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 3xWLP001(3L starter)
Informasjon om gjæring:
18 grader C i 6 dager
20 grader C i 2 dager
21 grader C i 6 dager

[B]Kommentarer[/B]
Oppskriften er inspirert av BrewDog sin "Jack Hammer"

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2013
Flasket: 10. januar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F