Brygger: Tore Bjørgo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1059 FG: 1010 Mengde vørter: 110,0l Mengde ferdig øl: 105,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 31,5 kg pale ale-malt 2,5 kg Krystallmalt 1 kg Carared [B]Humle og krydder[/B] 32 g Nordbrauer 12,3 % 60 min. 135g Nordbrauer 9.8% 60 min 60 g Amarillo 9.3 % 20 min 50 g Cascade NZ pellets 9.0 % 20 min 50 g Cascade pellets 9.0 % 10 min 10 g Nelson Sauvin 12.3% 10 min 100 g Cascade pellets 5.9 % 1 min 50 g Nelson Sauvin 12.3% 1 min 40 g Amarillo 9.3 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 1,5 ts Super Irish Moss 10 min 2 ts Gjærnæring 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking, 90 min på 65 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1968 London ESB Ale Gjærmengde: 1,5 liter slurry og 3 l. starter Informasjon om gjæring: Fire uker på 19o C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. august 2012 Flasket: 18. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N