Brygger: Geir haugland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg OG: 70 FG: 22 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 11 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter, Caramalt, Rugmalt, Spesial B, Peated, brunsukker. [B]Humle og krydder[/B] Einerlåg, pors, 16g centennial og 16g cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 69 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vossa kveik Gjærmengde: 1 Spiseskjei Informasjon om gjæring: Gjering på 40 grader [B]Kommentarer[/B] Tvangskarbonert på fat 12 timer, så helt på flaske. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. september 2017 Flasket: 6. oktober 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F