Brygger: Geir haugland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13G Klassisk norsk hjemmebrygg
OG: 70
FG: 22
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 11 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter, Caramalt, Rugmalt, Spesial B, Peated, brunsukker.

[B]Humle og krydder[/B]
Einerlåg, pors, 16g centennial og 16g cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 69 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vossa kveik
Gjærmengde: 1 Spiseskjei
Informasjon om gjæring:
Gjering på 40 grader

[B]Kommentarer[/B]
Tvangskarbonert på fat 12 timer, så helt på flaske.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. september 2017
Flasket: 6. oktober 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F