Brygger: Ole Hågensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1063 FG: 1011 Mengde vørter: 65,0l Mengde ferdig øl: 56,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 33 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 10700 g Munich malt 1800 g Cara pils 600 g Cara munich 500 g Spesial B 800 g Carafa spesial II 60 g Roasted barley 20 g [B]Humle og krydder[/B] Centennial 10 % fwh 80 g 90 minutt Mix Belma 11 % 60 g, Citra 11 % 40 g og Centennial 10 % 40 g Tilsatt 15 min, 60 g, 5 min, 40 g og flame out 40 g. Citra 11% 40 g og Centennial 10 % 40 g dryhop [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 minutt [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale us 05 Gjærmengde: 4 pakker Informasjon om gjæring: 7 dager 17 grader 7 dager 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. november 2014 Flasket: 16. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F