Brygger: Ole Hågensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1063
FG: 1011
Mengde vørter: 65,0l
Mengde ferdig øl: 56,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 33 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 10700 g
Munich malt 1800 g
Cara pils 600 g
Cara munich 500 g
Spesial B 800 g
Carafa spesial II 60 g
Roasted barley 20 g

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial 10 % fwh 80 g 90 minutt

Mix Belma 11 % 60 g, Citra 11 % 40 g og Centennial 10 % 40 g
Tilsatt 15 min, 60 g, 5 min, 40 g og flame out 40 g.

Citra 11% 40 g og Centennial 10 % 40 g dryhop

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 minutt

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale us 05
Gjærmengde: 4 pakker
Informasjon om gjæring:
7 dager 17 grader
7 dager 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. november 2014
Flasket: 16. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F