Brygger: Arne Joakim Bunkan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3B Bock OG: 1072 FG: 1022 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 6,6% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 44 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg münchenermalt 2 kg pilsnermalt 300 g amber malt 300g caramunich 100g sjokolademalt [B]Humle og krydder[/B] 50 g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min 30 g Hallertauer Mittelfrüh, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesker inn på 64 grader, holder i 20 min, trekker dekoksjon, varmer til 70 grader, holder i 20 min, koker opp, koker i 20 min og blander delene til 69 grader. Holder i 15 min og mesker ut. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: mye Informasjon om gjæring: 10 grader i 2 uker, kaldlagret på 0 grader i 6 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. august 2014 Flasket: 14. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F