Brygger: Arne Joakim Bunkan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3B Bock
OG: 1072
FG: 1022
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 6,6%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 44 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg münchenermalt
2 kg pilsnermalt
300 g amber malt
300g caramunich
100g sjokolademalt

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Hallertauer Mittelfrüh, 60 min
30 g Hallertauer Mittelfrüh, 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesker inn på 64 grader, holder i 20 min, trekker dekoksjon, varmer til 70 grader, holder i 20 min, koker opp, koker i 20 min og blander delene til 69 grader. Holder i 15 min og mesker ut.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: mye
Informasjon om gjæring:
10 grader i 2 uker, kaldlagret på 0 grader i 6 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. august 2014
Flasket: 14. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F