Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12F Gose
OG: 1042
FG: 1009
Mengde vørter: 59,0l
Mengde ferdig øl: 55,0l
Alkoholstyrke: 4,3%
Beregnet IBU: 6,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner
Wheat
Acidulated malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh
Coriander Seed
Sea Salt

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c - 60min
78c - 15min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Mye, topphøstet
Informasjon om gjæring:
18c med stignig til 21c etter stormgjæring.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2018
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F