Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12F Gose OG: 1042 FG: 1009 Mengde vørter: 59,0l Mengde ferdig øl: 55,0l Alkoholstyrke: 4,3% Beregnet IBU: 6,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Wheat Acidulated malt [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh Coriander Seed Sea Salt [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 65c - 60min 78c - 15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Mye, topphøstet Informasjon om gjæring: 18c med stignig til 21c etter stormgjæring. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2018 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F