Brygger: Victor Rosenvinge Stenhoggær Nano Brew Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1082 FG: 1012 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 51,0l Alkoholstyrke: 9,3% Beregnet IBU: 97,0 Beregnet farge: 92 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt (2 Row) Candi Sugar Dark Caramel/Crystal Malt - 60L Wheat, Flaked Castle malting aroma Chocolate Malt Roasted Barley Rye, Flaked [B]Humle og krydder[/B] Cascade Centenniel Magnum [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Stegmesk: innmesk 55C 62C 20min 67C 20min 72C 35min 77C 10min Sparge 78 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1272 Gjærmengde: Slurry 6dl Informasjon om gjæring: Gjærstarter 3liter på slurry 6dl. Primærgjæring 19C-21C 13dager. Omstikk og sekundærgjøring 2dager, temperatursenkning til 4C 1dag [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. august 2015 Flasket: 13. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N