Brygger: Victor Rosenvinge Stenhoggær Nano Brew
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1082
FG: 1012
Mengde vørter: 63,0l
Mengde ferdig øl: 51,0l
Alkoholstyrke: 9,3%
Beregnet IBU: 97,0
Beregnet farge: 92 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale Malt (2 Row)  
Candi Sugar Dark Caramel/Crystal Malt - 60L
Wheat, Flaked
Castle malting aroma
Chocolate Malt
Roasted Barley
Rye, Flaked

[B]Humle og krydder[/B]
Cascade
Centenniel
Magnum

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Stegmesk:
innmesk 55C
62C 20min
67C 20min
72C 35min
77C 10min
Sparge 78

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1272
Gjærmengde: Slurry 6dl
Informasjon om gjæring:
Gjærstarter 3liter på slurry 6dl.
Primærgjæring 19C-21C 13dager.
Omstikk og sekundærgjøring 2dager, temperatursenkning til 4C 1dag

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. august 2015
Flasket: 13. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N