Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 121
FG: 40
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 18,5l
Alkoholstyrke: 10,6%
Beregnet IBU: 123,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11.26kg Pale alemalt
180g Dark chrystal malt
180g Cara bohemian
180g Chrystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
60min 11g Summit 16.2%
28min 40g Amarillo 8.4%
22min 30g Amarillo og 30g Cascade 7%
16min 30+30g Amarillo og Cascade
12min 50g Cascade
8min   50g Cascade
4min  50g Cascade

Dryhop etter 10 dager 40g Cascade og 20g Summit.

[B]Andre ingredienser[/B]
1g Kalsiumklorid
5g Kalsiumsulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
61 grader 75min
68grader 45min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 090
Gjærmengde: Ca 1L starter
Informasjon om gjæring:
21grader i 1 måned

[B]Kommentarer[/B]
Lagret på fat i kjøleskap 4grader.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2015
Flasket: 19. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F