Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 121 FG: 40 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 18,5l Alkoholstyrke: 10,6% Beregnet IBU: 123,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11.26kg Pale alemalt 180g Dark chrystal malt 180g Cara bohemian 180g Chrystal malt [B]Humle og krydder[/B] 60min 11g Summit 16.2% 28min 40g Amarillo 8.4% 22min 30g Amarillo og 30g Cascade 7% 16min 30+30g Amarillo og Cascade 12min 50g Cascade 8min 50g Cascade 4min 50g Cascade Dryhop etter 10 dager 40g Cascade og 20g Summit. [B]Andre ingredienser[/B] 1g Kalsiumklorid 5g Kalsiumsulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 61 grader 75min 68grader 45min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 090 Gjærmengde: Ca 1L starter Informasjon om gjæring: 21grader i 1 måned [B]Kommentarer[/B] Lagret på fat i kjøleskap 4grader. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2015 Flasket: 19. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F