Brygger: Stian Gustavsen 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1052
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 40 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
5,4 kg lys munich
0,18 kg carafa special 2
0,10 kg Victory

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfruh

55g FWH
26g @ 20 minutter

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc og gjærnæring på 15 minutter

[B]Meskeinformasjon[/B]
18,8 liter meskevann med en flat teskje hver av caso4 og cacl. 

66 grader i 15 minutter
68 grader i 40 minutter
75 grader i 10 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 3 dl slurry
Informasjon om gjæring:
1,5 minutter med ren o2 v/pitch

8 grader i fem dager, så daglig stigning med under en grad til 16 grader, som holdes i tre dager.

[B]Kommentarer[/B]
Målt til 1,013, ikke 1,012 ved flasking. 6 gram sukker per liter. Brygget på Grainfather.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2018
Flasket: 12. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N