Brygger: Stian Gustavsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1052 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 40 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,4 kg lys munich 0,18 kg carafa special 2 0,10 kg Victory [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfruh 55g FWH 26g @ 20 minutter [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc og gjærnæring på 15 minutter [B]Meskeinformasjon[/B] 18,8 liter meskevann med en flat teskje hver av caso4 og cacl. 66 grader i 15 minutter 68 grader i 40 minutter 75 grader i 10 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 3 dl slurry Informasjon om gjæring: 1,5 minutter med ren o2 v/pitch 8 grader i fem dager, så daglig stigning med under en grad til 16 grader, som holdes i tre dager. [B]Kommentarer[/B] Målt til 1,013, ikke 1,012 ved flasking. 6 gram sukker per liter. Brygget på Grainfather. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2018 Flasket: 12. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N