Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser: Bringebær og Brett
OG: 1,055
FG: 1,016
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,9 kg Pale
0,59 kg Vienna
0,65 kg Acid

[B]Humle og krydder[/B]
18 gram Magnum FWH
25 gram Citra 0 min
30 gram Centennial 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
3,7 kg Bringebær tilsatt under sekundær

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M21 , Brett Urban
Gjærmengde: ca 200 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch på 17,5 grader
4 dager på 19 grader, resta på 21 grader frem til flasking

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. januar 2017
Flasket: 13. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N