Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 4E Amerikansk pale ale) Ekstra ingredienser: Bringebær og Brett OG: 1,055 FG: 1,016 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,9 kg Pale 0,59 kg Vienna 0,65 kg Acid [B]Humle og krydder[/B] 18 gram Magnum FWH 25 gram Citra 0 min 30 gram Centennial 0 min [B]Andre ingredienser[/B] 3,7 kg Bringebær tilsatt under sekundær [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M21 , Brett Urban Gjærmengde: ca 200 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch på 17,5 grader 4 dager på 19 grader, resta på 21 grader frem til flasking [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. januar 2017 Flasket: 13. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N