Brygger: Henrik Wennerberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,052
FG: 1,010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich malt 2.5 kg
Pils malt 1.5 kg
Rug malt 1 kg
Sukker 0.2 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer 56 g 60 min
Hallertauer Hersbrucker 50 g ved kokeslutt

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63 C 80 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 670
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
25 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. november 2014
Flasket: 17. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N