Brygger: Henrik Wennerberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,052 FG: 1,010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich malt 2.5 kg Pils malt 1.5 kg Rug malt 1 kg Sukker 0.2 kg [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer 56 g 60 min Hallertauer Hersbrucker 50 g ved kokeslutt [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 C 80 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 670 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 25 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. november 2014 Flasket: 17. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N