Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1,081 FG: 1,020 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8700 g Hvetemalt (5 EBC) 4100 g Vienna Malt (8 EBC) 2000 g Pale malt (5 EBC) 900 g Special B (350 EBC) 900 g Munich lys (15 EBC) 500 g Melanoidin malt (70 EBC) 150 g Torrified Wheat (4 EBC) 20 g Carafa Special II (1200 EBC) 4 bananer most og tilsatt til mesking sammen med malt. [B]Humle og krydder[/B] -90 min: 18 g Warrior (15,5 %) -60 min: 35 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %) -20 min: 36 g. Tettnang (3,8 %) [B]Andre ingredienser[/B] -15 min. 2 tsk. gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking: 45 min. @ 70 C. Fly sparge @ 78 C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP300 Gjærmengde: Slurry: 0,7 liter Informasjon om gjæring: 25 dager @ ca 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2014 Flasket: 27. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N