Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1,081
FG: 1,020
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 39,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8700 g Hvetemalt (5 EBC)
4100 g Vienna Malt (8 EBC)
2000 g Pale malt (5 EBC)
900 g Special B (350 EBC)
900 g Munich lys (15 EBC)
500 g Melanoidin malt (70 EBC)
150 g Torrified Wheat (4 EBC)
20 g Carafa Special II (1200 EBC)

4 bananer most og tilsatt til mesking sammen med malt.

[B]Humle og krydder[/B]
-90 min:
18 g Warrior (15,5 %)

-60 min:
35 g Hallertauer Mittelfrüh (4,5 %)

-20 min:
36 g. Tettnang (3,8 %)

[B]Andre ingredienser[/B]
-15 min.
2 tsk. gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjonsmesking: 45 min. @ 70 C.
Fly sparge @ 78 C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP300
Gjærmengde: Slurry: 0,7 liter
Informasjon om gjæring:
25 dager @ ca 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2014
Flasket: 27. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N