Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1,052
FG: 1,013
Mengde vørter: 25,9l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,2%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 31 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
73% Maris Otter (Crips) 
18% Munich Malt, Lys (BestMalz)
6% Caramunich I 90 EBC (Weyermann) 
1,5% Crystal 150 EBC (Muntons)
1,5% Dark Crystal Malt (Thomas Fawcett)

[B]Humle og krydder[/B]
23 g Magnum (Hallertau) 11,9% @ 31 min
15 g Cascade 6,8% @ 10 min
15 g Centennial 11,1% $ 10 min
15 g Cascade 6,8% @ 1 min
15 g Centennial 11,1% @ 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tab Whirlfloc
1 tab Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 68°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1 pakke, 1L starter
Informasjon om gjæring:
Setter gjær på 17°C
Gjærer på 19°C i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. desember 2016
Flasket: 12. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F