Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1,052 FG: 1,013 Mengde vørter: 25,9l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 31 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 73% Maris Otter (Crips) 18% Munich Malt, Lys (BestMalz) 6% Caramunich I 90 EBC (Weyermann) 1,5% Crystal 150 EBC (Muntons) 1,5% Dark Crystal Malt (Thomas Fawcett) [B]Humle og krydder[/B] 23 g Magnum (Hallertau) 11,9% @ 31 min 15 g Cascade 6,8% @ 10 min 15 g Centennial 11,1% $ 10 min 15 g Cascade 6,8% @ 1 min 15 g Centennial 11,1% @ 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tab Whirlfloc 1 tab Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 68°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1 pakke, 1L starter Informasjon om gjæring: Setter gjær på 17°C Gjærer på 19°C i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. desember 2016 Flasket: 12. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F