Brygger: Laurits Måseidvåg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin OG: 1052 FG: 1013 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 5,06% Beregnet IBU: 32,1 Beregnet farge: 41,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10.75 Pale Malt 0.75 Havre gryn 0.25 Black Barley malt 0.25 Caramel malt 0.25 Sjokolade malt [B]Humle og krydder[/B] 95gr tettanger pellets alpha 3.5 %90 min kok 15 gr chinook pellets alpha 11% 60 min kok 25 gr styrian goldings pellets alpha 4.5 % 35 min kok 10 gr northern brewer alpha pellets10.2% 35 min kok [B]Andre ingredienser[/B] 2 stk klaringstabletter siste 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 1 65 grader C i 75 min 2 78 grader C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: safale US-05 Gjærmengde: 2 pakker i 2 liter starter Informasjon om gjæring: gjæring på 21 grader c i 4/5 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. desember 2012 Flasket: 4. februar 2012 Filtrert: Nei Karbonering: F