Brygger: Laurits Måseidvåg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11A Belgisk dubbel/Bruin
OG: 1052
FG: 1013
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 5,06%
Beregnet IBU: 32,1
Beregnet farge: 41,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10.75 Pale Malt
0.75 Havre gryn
0.25 Black Barley malt
0.25 Caramel malt
0.25 Sjokolade malt

[B]Humle og krydder[/B]
95gr tettanger pellets alpha 3.5 %90 min kok
15 gr chinook pellets alpha 11% 60 min kok
25 gr styrian goldings pellets alpha 4.5 % 35 min kok
10 gr northern brewer alpha pellets10.2% 35 min kok

[B]Andre ingredienser[/B]
2 stk klaringstabletter siste 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
1 65 grader C i 75 min
2 78 grader C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: safale US-05
Gjærmengde: 2 pakker i 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
gjæring på 21 grader c i 4/5 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. desember 2012
Flasket: 4. februar 2012
Filtrert: Nei
Karbonering: F