Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1106 FG: 1029 Mengde vørter: 56,1l Mengde ferdig øl: 49,3l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 110,0 Beregnet farge: 102 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt (5 EBC) Pale crystal malt (70 EBC) Munich malt (25 EBC) Black malt (1400 EBC) Chocolate malt (1200 EBC) Roasted Barley (1100 EBC) Sukker Spray malt [B]Humle og krydder[/B] Chinook Columbus [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking i to omganger (66 C i 60 min hver gang), [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Starter; 10 L, 4 rør Informasjon om gjæring: 23 dager 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. september 2014 Flasket: 26. september 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N