Brygger: Anders Tautra, Kim H. Paus
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1106
FG: 1029
Mengde vørter: 56,1l
Mengde ferdig øl: 49,3l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 110,0
Beregnet farge: 102 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt (5 EBC)	
Pale crystal malt (70 EBC)	
Munich malt (25 EBC)	
Black malt (1400 EBC)	
Chocolate malt (1200 EBC)	
Roasted Barley (1100 EBC)	
Sukker
Spray malt

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook
Columbus

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking i to omganger (66 C i 60 min hver gang),

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: Starter; 10 L, 4 rør
Informasjon om gjæring:
23 dager 19 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. september 2014
Flasket: 26. september 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N