Brygger: Bent Erik Kopperstad
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1065
FG: 1019
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 23,0
Beregnet farge: 80 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Smoked Malt
Crystal 120
Chocolate Malt
Black malt

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67grader i 60 min
78 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager 34/70
Gjærmengde: 2 pk / 23g
Informasjon om gjæring:
Gjæret ved 10 grader i 30 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. mai 2013
Flasket: 20. juni 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N