Brygger: Bent Erik Kopperstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1065 FG: 1019 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 23,0 Beregnet farge: 80 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Smoked Malt Crystal 120 Chocolate Malt Black malt [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67grader i 60 min 78 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager 34/70 Gjærmengde: 2 pk / 23g Informasjon om gjæring: Gjæret ved 10 grader i 30 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. mai 2013 Flasket: 20. juni 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N