Brygger: Kristian Prytz
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1055
FG: 1016
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 32,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt 4000 g
Munchener 20EBC 1000 g
Cara Aroma 350EBC 180 g
Cara Munich 100 EBC 320 g

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Colombus 12,9%@ 60 min
15 g Simcoe 12%@ 30 min
10 g Simcoe 12%@ 10 min
20 g Simcoe 12%@ tørr

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
En trinn, 67 gr C i 80 min
Et decoksjonstrinn til 78 g C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: en pose
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 18 grader i 2 uker
5 dager på 6 grader.
På fat

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 25. januar 2014
Flasket: 12. mars 3014
Filtrert: Nei
Karbonering: F