Brygger: Kristian Prytz Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1055 FG: 1016 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 32,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt 4000 g Munchener 20EBC 1000 g Cara Aroma 350EBC 180 g Cara Munich 100 EBC 320 g [B]Humle og krydder[/B] 20 g Colombus 12,9%@ 60 min 15 g Simcoe 12%@ 30 min 10 g Simcoe 12%@ 10 min 20 g Simcoe 12%@ tørr [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] En trinn, 67 gr C i 80 min Et decoksjonstrinn til 78 g C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: en pose Informasjon om gjæring: Gjæret på 18 grader i 2 uker 5 dager på 6 grader. På fat [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 25. januar 2014 Flasket: 12. mars 3014 Filtrert: Nei Karbonering: F