Brygger: Gøran Berdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,071 FG: 1,015 Mengde vørter: 29,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 37,6 Beregnet farge: 82,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 5,7 kg Marit Otter Pale malt (5,9 EBC) 500 gram Carafa I 200 gram Melanoidin 130 gram Caraaroma 130 gram Special B malt (355 EBC) 100 gram Biscuit Malt (45 EBC) 100 gram Black Barley (stout) (985 EBC) 100 gram Carafa Special III 100 gram Roasted Barley (590 EBC) [B]Humle og krydder[/B] 40 g EKG (5.0%AA) 60 min 40 g Fuggles (4.5%AA) 25 min 40 g Fuggles (4.5%AA) 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 65˙C 60 min 68˙C 15 min 75˙ [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP005 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæret 4 uker på 22˙C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. desember 2015 Flasket: 5. januar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N