Brygger: Jan-Andre Nave
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4A Engelsk ordinary bitter
OG: 1039
FG: 1010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 3,9%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 16 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter palemalt (90%)
Crystal Malt (6%)
Amber Malt  (4%)

[B]Humle og krydder[/B]
EKG 33g/60 min    (6.4 alpha)
EKG 30g/15 min    (6.4 alpha)
EKG 30g/1 min      (6.4 alpha)
EKG 20g/dry         (6.4 alpha)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
52c 10 min
66c 45 min
78c 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 028
Gjærmengde: 1 rør i 1l starter
Informasjon om gjæring:
17c /12 dager
19c /3 dager
2c  /2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. september 2014
Flasket: 12. mars 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F