Brygger: Jan-Andre Nave Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4A Engelsk ordinary bitter OG: 1039 FG: 1010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 3,9% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter palemalt (90%) Crystal Malt (6%) Amber Malt (4%) [B]Humle og krydder[/B] EKG 33g/60 min (6.4 alpha) EKG 30g/15 min (6.4 alpha) EKG 30g/1 min (6.4 alpha) EKG 20g/dry (6.4 alpha) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 52c 10 min 66c 45 min 78c 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 028 Gjærmengde: 1 rør i 1l starter Informasjon om gjæring: 17c /12 dager 19c /3 dager 2c /2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. september 2014 Flasket: 12. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F