Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1012 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 76,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6000g Maris Otter Pale Malt 500g Wheat Malt 200g Cara Amber 200g Dry Light Extract [B]Humle og krydder[/B] Columbus, 16% AA, 28g, 60min Mosaic, 12% AA, 12g, 15min Cascade, 6,7% AA, 30g, 15min Mosaic, 12% AA, 18g, 1min Cascade, 6,7% AA, 40g, 1min Mosaic, 12% AA, 70g, tørr Cascade, 6,7% AA, 43g, tørr [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 21,5 liter vann justert med 8g kalsiumsulfitt og 2g natron. 65C i 60 min. 77C i 15 min. Skylte med 11,8 liter vann 78C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 11,5g (rehydrert) Informasjon om gjæring: 9 dager på 19-20C. 5 dager på 21C (etter tørrhumling). [B]Kommentarer[/B] Leverer med Bryggeland [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. januar 2016 Flasket: 12. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N