Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1012
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 76,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6000g Maris Otter Pale Malt
500g Wheat Malt
200g Cara Amber
200g Dry Light Extract

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus, 16% AA, 28g, 60min
Mosaic, 12% AA, 12g, 15min
Cascade, 6,7% AA, 30g, 15min
Mosaic, 12% AA, 18g, 1min
Cascade, 6,7% AA, 40g, 1min
Mosaic, 12% AA, 70g, tørr
Cascade, 6,7% AA, 43g, tørr

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
21,5 liter vann justert med 8g kalsiumsulfitt og 2g natron.
65C i 60 min.
77C i 15 min.
Skylte med 11,8 liter vann 78C.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 11,5g (rehydrert)
Informasjon om gjæring:
9 dager på 19-20C.
5 dager på 21C (etter tørrhumling).

[B]Kommentarer[/B]
Leverer med Bryggeland

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. januar 2016
Flasket: 12. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N