Brygger: Bernt Sandsmark
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1055
FG: 1004
Mengde vørter: 22,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4 kg pilsnermalt
500 g rugmalt
500 g flaket hvete
220 g crystal rug
500 g sukker

[B]Humle og krydder[/B]
35 g EKG pellets 6,8% 60 min
30 g Fuggles pellets 5,4% 15 min
30 g Fuggles 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
20 g kandisert ingefær 5 min kok
14 g Appelsin zest 5 min kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min på 63`c, mash out 76`c 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 566 Saison II
Gjærmengde: Starter ihht MrMalty
Informasjon om gjæring:
20 til 27 grader i løpet av 4 dager,

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. januar 2014
Flasket: 5. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N