Brygger: Bernt Sandsmark Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1055 FG: 1004 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4 kg pilsnermalt 500 g rugmalt 500 g flaket hvete 220 g crystal rug 500 g sukker [B]Humle og krydder[/B] 35 g EKG pellets 6,8% 60 min 30 g Fuggles pellets 5,4% 15 min 30 g Fuggles 2 min [B]Andre ingredienser[/B] 20 g kandisert ingefær 5 min kok 14 g Appelsin zest 5 min kok [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min på 63`c, mash out 76`c 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 566 Saison II Gjærmengde: Starter ihht MrMalty Informasjon om gjæring: 20 til 27 grader i løpet av 4 dager, [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2014 Flasket: 5. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N