Brygger: Eirik Morland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1066 FG: 1010 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 5500 g Vienna 7 EBC 250 g [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 grader: 30 min . 56 grader: 15 min. 62 grader: 30 min. 68 grader: 15 min. 77 grader: 20 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 565 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: 1 uke 18gr 1 uke 24-30 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N