Brygger: Eirik Morland
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1066
FG: 1010
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt	3	EBC	5500	g	
Vienna	7	EBC	250	g

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 grader: 30 min .
56 grader: 15 min.
62 grader: 30 min.
68 grader: 15 min.
77 grader: 20 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 565
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
1 uke 18gr
1 uke 24-30 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N