Brygger: Per Øyvind Tjeldnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7B Dunkelweizen OG: 1,052 FG: 1,012 Mengde vørter: 31,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 15,3 Beregnet farge: 34,3 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,6 kg Hvetemalt 1,2 kg Münchenermalt 1,2 kg Viennamalt 0,15 kg Carafa special 3 0,17 kg sukker til priming på flasker [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Hallertauer Mittelfrüh humle (4,6%) i 60 minutter 20 gram Hallertauer Mittelfrüh humle (4,7%) i 20 minutter [B]Andre ingredienser[/B] 14 gram ph 5,2 stabilizer i meskevannet 1/2 tablett Whirfloc siste 10 minutter av koketiden 1 tsk Wyeast gjærnæring siste 10 minutter av koketiden [B]Meskeinformasjon[/B] 90 minutter enstegsmesk 67 grader Celsius 13,5 liter vann til innmesking 24 liter vann til kontinuerlig skylling, 78 grader C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 300 Gjærmengde: 1 rør + starter Informasjon om gjæring: Tilsatt ren O2 etter nedkjøling Gjæret 14 dager, 18 grader Celsius [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. januar 2014 Flasket: 6. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N