Brygger: Christian Myhrvold Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 56 FG: 14 Mengde vørter: 12,0l Mengde ferdig øl: 10,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 51 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter Pilsnermalt Crystal 120 brown malt Special B Choco 900ebc muscavado sukker [B]Humle og krydder[/B] Challenger [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] dobbeltmesket 70min @ 66 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 English Ale Gjærmengde: 1pk purepitch Informasjon om gjæring: 15 dager @ 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N