Brygger: Christian Myhrvold
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 56
FG: 14
Mengde vørter: 12,0l
Mengde ferdig øl: 10,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 51 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter
Pilsnermalt
Crystal 120
brown malt
Special B
Choco 900ebc
muscavado sukker

[B]Humle og krydder[/B]
Challenger

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
dobbeltmesket
70min @ 66 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002 English Ale
Gjærmengde: 1pk purepitch
Informasjon om gjæring:
15 dager @ 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N