Brygger: Freddy Andreassen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1,061 FG: 1,016 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 85 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,6kg MO 5 0,7 Munich 15 0,4 Crystal 120 0,4 Sjoko 1200 0,3 Flaket havre 0,2 Caramalt 30 0,2 Crystal 275 0,2 Melanoidin 60 0,1 Black 1400 [B]Humle og krydder[/B] 60min: 80g Fuggles 4,9 [B]Andre ingredienser[/B] Totalt 30 liter vann Kalk og natron etter mesk ihht Gahrs tabell Irish moss Gjærnæring Clarity ferm [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 60 min 76 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP002 Gjærmengde: Starter ihht MrMalty Informasjon om gjæring: 20 C i 14 dager [B]Kommentarer[/B] 1,5 vol CO2 [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N