Brygger: Freddy Andreassen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,061
FG: 1,016
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 85 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,6kg MO 5
0,7 Munich 15
0,4 Crystal 120
0,4 Sjoko 1200
0,3 Flaket havre
0,2 Caramalt 30
0,2 Crystal 275
0,2 Melanoidin 60
0,1 Black 1400

[B]Humle og krydder[/B]
60min:
80g Fuggles 4,9

[B]Andre ingredienser[/B]
Totalt 30 liter vann
Kalk og natron etter mesk ihht Gahrs tabell
Irish moss
Gjærnæring
Clarity ferm

[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 60 min
76 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP002
Gjærmengde: Starter ihht MrMalty
Informasjon om gjæring:
20 C i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]
1,5 vol CO2

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N