Brygger: Mattias Ståhl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1065
FG: 1010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 51,0
Beregnet farge: 18 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,5 kg Maris Otter
0,2 kg Caramel/Crystal Malt 30L 
0,2 kg Caramel/Crystal Malt 80L
0,36 kg Lys DME

[B]Humle og krydder[/B]
Centennial
Colombus
Simco
Cascade
Lemon Drop
Amarillo

[B]Andre ingredienser[/B]
Bjørns Store Havregryn

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min.
76 grader i 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale US-05
Gjærmengde: 1 pose i 1,5L starte
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 19 grader i 4 døgn, så 9 døgn på 20 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 18. februar 2017
Flasket: 4. mars 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N