Brygger: Mattias Ståhl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1065 FG: 1010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 51,0 Beregnet farge: 18 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg Maris Otter 0,2 kg Caramel/Crystal Malt 30L 0,2 kg Caramel/Crystal Malt 80L 0,36 kg Lys DME [B]Humle og krydder[/B] Centennial Colombus Simco Cascade Lemon Drop Amarillo [B]Andre ingredienser[/B] Bjørns Store Havregryn [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min. 76 grader i 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale US-05 Gjærmengde: 1 pose i 1,5L starte Informasjon om gjæring: Gjæret på 19 grader i 4 døgn, så 9 døgn på 20 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 18. februar 2017 Flasket: 4. mars 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N