Brygger: Pål Enger Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison) Ekstra ingredienser: Multer OG: 1080 FG: 1020 Mengde vørter: 9,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3kg Coopers light liquid malt extract 1kg Hvetespraymalt 1/4kg Crystal malt (150ebc) 1kg lys spraymalt [B]Humle og krydder[/B] Bitring: Saaz, Perle Ellers: Willamette, Hallertau Hersbrucker, East Kent Goldings [B]Andre ingredienser[/B] 1,5kg multer [B]Meskeinformasjon[/B] Steeping av krystallmalt i 30 min. Varm opp, tilsett ekstrakt, varm opp igjen. 1kg lys ekstrakt koker i separat kjele med bitterhumle. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast3724+wy3711 Gjærmengde: 1pk + 1pk Informasjon om gjæring: Gjæret 1 uke med wyeast 3724 til aktiviteten var blitt lav. Tilsatt råsaft av 1,5kg multer og wyeast 3711. Lagret 1 måned, tappet på cornelius, og lagret til nå. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2014 Flasket: 17. mars 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F