Brygger: tom dahlberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 5A Engelsk brown ale) Ekstra ingredienser: Pekannøtter OG: 1059 FG: 1013 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 49,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 28 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9,00 kg Pale Malt, Maris Otter (5,9 EBC) Grain 0,83 kg Caramel/Crystal Malt - 40L (78,8 EBC) Grain 0,83 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) Grain 0,42 kg Cara-Pils/Dextrine (20,0 EBC) Grain 0,31 kg Pale Chocolate Malt (Thomas Fawcett) (600,0 EBC) Grain 0,7 kg Pecan nøtter [B]Humle og krydder[/B] 65 min 35,00 gm Chinook [12,50 %] (65 min) Hops 30 min 10,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (30 min) Hops 30 min 20,00 gm Williamette [5,50 %] (30 min) Hops 0 min 15,00 gm Northern Brewer [8,50 %] (0 min) Hops 0 min 25,00 gm Williamette [5,50 %] (0 min) Hops [B]Andre ingredienser[/B] 14,00 gm PH 5.2 Stabilizer (Mash 60,0 min) Misc 15 min 2,64 items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 min) Misc 5 min 2,63 tsp WLN1000 Gjærnæring (Boil 5,0 min)Misc [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 90 min 77 grader i 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: Starter på 1900 ml Informasjon om gjæring: 8 dager i 19 grader med tempstyring. 6 dager i 21 grader med tempstyring [B]Kommentarer[/B] Pekannøtter ristet i treomganger på 140 grader i 15 min hver gang. Pekannøtter i hele meskeprosessen. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. januar 2013 Flasket: 5. februar 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N