Brygger: Jan Erik Garshol Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 24,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3500 g Castle Malting Pils, EBC 3 1000 g Castle Wheat Blanc, EBC 3 1000 g Castle Munchener, EBC 25 100 g Castle Cara Gold, EBC 120 [B]Humle og krydder[/B] 36g@40min East Kent Golding 5,7% 36g@20min Fuggles 5,0% 10g@3min East Kent Golding 5,7% 10g@3min Amarillo 9,3% 10g@3min Nelson Sauvion [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68ºC@60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 565 Gjærmengde: 2l starter OG1040 Informasjon om gjæring: 1. dag 22ºC 2. dag 23ºC 3. dag 22ºC 4+ dag 21ºC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. desember 2014 Flasket: 17. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N