Brygger: Jan Erik Garshol
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 30,0l
Mengde ferdig øl: 24,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3500 g Castle Malting Pils, EBC 3
1000 g Castle Wheat Blanc, EBC 3
1000 g Castle Munchener, EBC 25 
100 g Castle Cara Gold, EBC 120

[B]Humle og krydder[/B]
36g@40min East Kent Golding 5,7%
36g@20min Fuggles 5,0%
10g@3min East Kent Golding 5,7%
10g@3min Amarillo 9,3%
10g@3min Nelson Sauvion

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68ºC@60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 565
Gjærmengde: 2l starter OG1040
Informasjon om gjæring:
1. dag 22ºC
2. dag 23ºC
3. dag 22ºC
4+ dag 21ºC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. desember 2014
Flasket: 17. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N