Brygger: Petter Bjørgan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1,060
FG: 1,010
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,5%
Beregnet IBU: 4924,0
Beregnet farge: 17 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4500g Pale Malt 5,9
EBC
500g Biscuit 45,3EBC
500g Melanoidin 39,4EBC
1000g Vienna malt 6,9EBC

[B]Humle og krydder[/B]
10g Nelson Sauvin Mash Hop
10g Citra Mash hop
10g Citra 60min
5g Nelson Sauvin 60min
20g Citra 15min
20g Nelson Sauvin 15 min
10g Citra 5 min
10g Nelson Sauvin 5 min
140 g Citra 7 days dry hop
55g Nelson Sauvin 7 days Dry hop

[B]Andre ingredienser[/B]
10g CaSo4
5g CaCl
Whirlfloc 15 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
60min 67grader
10 min 76

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
3 uker før omstikk deretter 2 uker i secondary

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. februar 2014
Flasket: 15. mars 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N