Brygger: Petter Bjørgan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1,060 FG: 1,010 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,5% Beregnet IBU: 4924,0 Beregnet farge: 17 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4500g Pale Malt 5,9 EBC 500g Biscuit 45,3EBC 500g Melanoidin 39,4EBC 1000g Vienna malt 6,9EBC [B]Humle og krydder[/B] 10g Nelson Sauvin Mash Hop 10g Citra Mash hop 10g Citra 60min 5g Nelson Sauvin 60min 20g Citra 15min 20g Nelson Sauvin 15 min 10g Citra 5 min 10g Nelson Sauvin 5 min 140 g Citra 7 days dry hop 55g Nelson Sauvin 7 days Dry hop [B]Andre ingredienser[/B] 10g CaSo4 5g CaCl Whirlfloc 15 min [B]Meskeinformasjon[/B] 60min 67grader 10 min 76 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 3 uker før omstikk deretter 2 uker i secondary [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. februar 2014 Flasket: 15. mars 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N