Brygger: Joakim Olavesen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,052
FG: 1,011
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 17,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 10,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,2 kg Maris Otter
2 kg Pilsner
0,5 kg Flaka Hvete
0,2 kg Carared
0,2 kg Carapils
0,25 kg Acid

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram Columbus 20 min
50 gram Citra 5 min
30 gram Nelson 0 min
30 gram Citra 0 min
30 gram Simcoe 0 min
40 gram Citra 15 dager
40 gram Nelson 15 dager
35 gram Simcoe 15 dager
40 gram Citra 9 dager
32 gram Simcoe 9 dager
30 gram Nelson 9 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
75 min på 64,5 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Vermont Ale 
Gjærmengde: ca 270 bill celler
Informasjon om gjæring:
Pitch 16 grader
Fra 17-20 over 5 dager.
20,5 grader resta av gjæringstiden

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. desember 2016
Flasket: 11. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N