Brygger: Joakim Olavesen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,052 FG: 1,011 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 17,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 10,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,2 kg Maris Otter 2 kg Pilsner 0,5 kg Flaka Hvete 0,2 kg Carared 0,2 kg Carapils 0,25 kg Acid [B]Humle og krydder[/B] 20 gram Columbus 20 min 50 gram Citra 5 min 30 gram Nelson 0 min 30 gram Citra 0 min 30 gram Simcoe 0 min 40 gram Citra 15 dager 40 gram Nelson 15 dager 35 gram Simcoe 15 dager 40 gram Citra 9 dager 32 gram Simcoe 9 dager 30 gram Nelson 9 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 75 min på 64,5 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Vermont Ale Gjærmengde: ca 270 bill celler Informasjon om gjæring: Pitch 16 grader Fra 17-20 over 5 dager. 20,5 grader resta av gjæringstiden [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. desember 2016 Flasket: 11. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N