Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,061 FG: 1,003 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 16 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8000 g Pilsner malt (3 EBC) 3000 g sukker (tilsatt ved -20 min. kok) 2000 g Torrified wheat (4 EBC) 1500 g Carapils (5 EBC) 1000 g Biscuit malt (50 EBC) 500 g lettkokte havregryn 100 g Special B (350 EBC) [B]Humle og krydder[/B] -60 min: 90 g Styrian Goldings (5,4 %) -15 min: 50 g Styrian Goldings (5,4 %) -2 min: 50 g Styrian Goldings (5,4 %) [B]Andre ingredienser[/B] 400 g rosiner (kokt i 30 minutter) 2 tsk. gjærnæring 2 stk. Whirlfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking, 45 minutter @ 65 grader. Partiskylling ved 78 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP500, WLP530 Gjærmengde: Hhv 2 og 1 rør Informasjon om gjæring: 24 dager @ ca 17 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. november 2013 Flasket: 4. desember 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N