Brygger: Gard W. Karlsnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 12C Flamsk rød OG: 1,060 FG: 1,008 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 39 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4200 g Pilsner malt (3 EBC) 800 g Crystal malt (40 EBC) 500 g flaket mais 300 g Crystal malt (120 EBC) 300 g Special B (350 EBC) 200 g acidulated malt (8 EBC) 200 g gylden sirup 200 g demerarasukker (begge tilsatt ved -20 min. kok) [B]Humle og krydder[/B] -60 min: 32 g Styrian Goldings (5,4 %) [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjonsmesking, 60 min. @ 68 grader, partiskylling @ 80 grader. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP665 og Roeselare Gjærmengde: 1 av hver Informasjon om gjæring: 180 dager @ 15-20 grader Etter flasking modnet i 3 måneder ved romtemperatur. Kaldlagret etter dette. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. desember 2012 Flasket: 23. juni 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N