Brygger: Gard W. Karlsnes
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 12C Flamsk rød
OG: 1,060
FG: 1,008
Mengde vørter: 26,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,9%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 39 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4200 g Pilsner malt (3 EBC)
800 g Crystal malt (40 EBC)
500 g flaket mais
300 g Crystal malt (120 EBC)
300 g Special B (350 EBC) 
200 g acidulated malt (8 EBC)

200 g gylden sirup
200 g demerarasukker (begge tilsatt ved -20 min. kok)

[B]Humle og krydder[/B]
-60 min:
32 g Styrian Goldings (5,4 %)

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjonsmesking, 60 min. @ 68 grader, partiskylling @ 80 grader.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP665 og Roeselare
Gjærmengde: 1 av hver
Informasjon om gjæring:
180 dager @ 15-20 grader
Etter flasking modnet i 3 måneder ved romtemperatur.
Kaldlagret etter dette.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. desember 2012
Flasket: 23. juni 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N