Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8A Dry stout
OG: 1,043
FG: 1,014
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 3,8%
Beregnet IBU: 34,0
Beregnet farge: 54 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt, 3000 g
Roasted Barley, 250g
Flaked Barley, 650g
Pale Chocolate Malt (600EBC), 150g
Amber Malt 120EBC,150g

[B]Humle og krydder[/B]
EKG, 5%, 65g, 60 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
63*C 60 min
78*C, 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp013
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
3 dager på 18*C
3 dager på 19*C
8 dager på 20*C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. juni 2017
Flasket: 8. juli 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F