Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8A Dry stout OG: 1,043 FG: 1,014 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 3,8% Beregnet IBU: 34,0 Beregnet farge: 54 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt, 3000 g Roasted Barley, 250g Flaked Barley, 650g Pale Chocolate Malt (600EBC), 150g Amber Malt 120EBC,150g [B]Humle og krydder[/B] EKG, 5%, 65g, 60 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63*C 60 min 78*C, 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp013 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 3 dager på 18*C 3 dager på 19*C 8 dager på 20*C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. juni 2017 Flasket: 8. juli 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F