Brygger: Petter Buhagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1C Tsjekkisk pilsner
OG: 1050
FG: 1010
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4200 g Pilsnermalt
500 g Cara Pils
100 g Hvetemalt
100 g Melanoidinmalt

[B]Humle og krydder[/B]
65 g Saaz 2,9% i 60 min
80 g Saaz 2,9% i 30 min
35 g Saaz 2,9% i 10 min
20 g Saaz 2,9% i 1 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1 tablett Whrilflock 15 min kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
16,8 liter vann
Mesket inn på 50°C
53°C i 20 min
66°C i 60 min
77°C i 10 min
Skylte med 15 liter vann ca 80°C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saflager W-34/70
Gjærmengde: 23 g rehydrert
Informasjon om gjæring:
11°C i 5 dager
17°C i 5 dager
2°C i 28 dager (lagret på flaske)

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. oktober 2016
Flasket: 1. november 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N