Brygger: Petter Buhagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1C Tsjekkisk pilsner OG: 1050 FG: 1010 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4200 g Pilsnermalt 500 g Cara Pils 100 g Hvetemalt 100 g Melanoidinmalt [B]Humle og krydder[/B] 65 g Saaz 2,9% i 60 min 80 g Saaz 2,9% i 30 min 35 g Saaz 2,9% i 10 min 20 g Saaz 2,9% i 1 min [B]Andre ingredienser[/B] 1 tablett Whrilflock 15 min kok [B]Meskeinformasjon[/B] 16,8 liter vann Mesket inn på 50°C 53°C i 20 min 66°C i 60 min 77°C i 10 min Skylte med 15 liter vann ca 80°C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saflager W-34/70 Gjærmengde: 23 g rehydrert Informasjon om gjæring: 11°C i 5 dager 17°C i 5 dager 2°C i 28 dager (lagret på flaske) [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. oktober 2016 Flasket: 1. november 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N