Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout)
Ekstra ingredienser: 40g bourboneik 7g medium eik
OG: 104
FG: 32
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 14,0l
Alkoholstyrke: 9,5%
Beregnet IBU: 78,0
Beregnet farge: 78 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.96kg Marris otter
0,792kg Brown malt
0,528g  Vetemalt
0,495kg Chocolate wheat
0,165kg Roasted barley
0,33kg Dark Chrystal 275ebc
0,33kg Chrystal wheat 120ebc

[B]Humle og krydder[/B]
90in
25g summit 16.2%
10min
16g Challenger 7,5%
16g Summit 16.2%

[B]Andre ingredienser[/B]
2krm kalsiumklorid
1tsk oppslammet kritt

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 2h

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 090
Gjærmengde: 0,5L starter
Informasjon om gjæring:
21 grader

[B]Kommentarer[/B]
40g bourboneik dynket i ca 2dl Makers Mark bourbon.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. april 2015
Flasket: 1. mai 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N