Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9E Imperial stout) Ekstra ingredienser: 40g bourboneik 7g medium eik OG: 104 FG: 32 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 14,0l Alkoholstyrke: 9,5% Beregnet IBU: 78,0 Beregnet farge: 78 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.96kg Marris otter 0,792kg Brown malt 0,528g Vetemalt 0,495kg Chocolate wheat 0,165kg Roasted barley 0,33kg Dark Chrystal 275ebc 0,33kg Chrystal wheat 120ebc [B]Humle og krydder[/B] 90in 25g summit 16.2% 10min 16g Challenger 7,5% 16g Summit 16.2% [B]Andre ingredienser[/B] 2krm kalsiumklorid 1tsk oppslammet kritt [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 2h [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 090 Gjærmengde: 0,5L starter Informasjon om gjæring: 21 grader [B]Kommentarer[/B] 40g bourboneik dynket i ca 2dl Makers Mark bourbon. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. april 2015 Flasket: 1. mai 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N