Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,097 FG: 1,017 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 10,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 42 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 84 % Special B 6 % Aromatic malt 4 % Aciduated malt 2 % Mørk kandissirup 4 % [B]Humle og krydder[/B] Magnum @ 60 min 20 IBU Mittelfrüh @ 15 min 3 IBU Mittelfrüh @ 2 min 1 IBU [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Brewers Clarex [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C, 60 minutter i kjøleboks. Skylt med 3 liter vann. Ingen annen vannjustering enn syremalt i maltmiksen. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: Slurry, 100 ml Informasjon om gjæring: 18-20 grader, 16 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. november 2016 Flasket: 4. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F