Brygger: Jonas Hovde Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1A Moderne lys lager
OG: 1050
FG: 1009
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 43,3
Beregnet farge: 8,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
11 kg pilsmalt heidelberg
0,7 kg Munich type 2

[B]Humle og krydder[/B]
40 g Summit, pellets, kok 60 min
60 g Halletau Mittelfruh, pellets, kok 15 min
100 g Sterling, pellets, kok 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Supermoss, 1/2 ts, kok 10 min
Gjærnæring, 1/2 ts, kok 5 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min ved 67C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2000 Budwar Lager
Gjærmengde: 200 milliarder
Informasjon om gjæring:
1 døgn ved 20C
40 døgn ved ~10C

[B]Kommentarer[/B]
5,2 gram sukker per liter til karbonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. januar 2014
Flasket: 18. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N