Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1A Moderne lys lager OG: 1050 FG: 1009 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 43,3 Beregnet farge: 8,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 11 kg pilsmalt heidelberg 0,7 kg Munich type 2 [B]Humle og krydder[/B] 40 g Summit, pellets, kok 60 min 60 g Halletau Mittelfruh, pellets, kok 15 min 100 g Sterling, pellets, kok 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Supermoss, 1/2 ts, kok 10 min Gjærnæring, 1/2 ts, kok 5 min [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min ved 67C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2000 Budwar Lager Gjærmengde: 200 milliarder Informasjon om gjæring: 1 døgn ved 20C 40 døgn ved ~10C [B]Kommentarer[/B] 5,2 gram sukker per liter til karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. januar 2014 Flasket: 18. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N