Brygger: Dag Buer Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1054 FG: 1017 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 43,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12000 gr pilsnermalt 300 gr havreflak 200 gr hvete [B]Humle og krydder[/B] 50 gr Sazz 55 gr cascade [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] steg 1. 62-63 i 15 m steg 2. 68-69 i 90 m [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 2042 Danish lager Gjærmengde: 3 pakker Informasjon om gjæring: primærgjæring 14 dager ved 8-13 gr. lagring 120 dager ved 7-9 gr. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. september 2013 Flasket: 5. oktober 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N