Brygger: Dag Buer
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1054
FG: 1017
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 43,0l
Alkoholstyrke: 5,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12000 gr pilsnermalt
300 gr havreflak
200 gr hvete

[B]Humle og krydder[/B]
50 gr Sazz
55 gr cascade

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
steg 1. 62-63 i 15 m
steg 2. 68-69 i 90 m

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 2042 Danish lager
Gjærmengde: 3 pakker
Informasjon om gjæring:
primærgjæring 14 dager ved 8-13 gr. lagring 120 dager ved 7-9 gr.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. september 2013
Flasket: 5. oktober 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N