Brygger: Gustav Foseid
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5B Amerikansk brown ale
OG: 1065
FG: 1016
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 36,0
Beregnet farge: 25 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2 kg munich
3 kg maris otter
700 g carahell
500 g Brown GoldSwaen

[B]Humle og krydder[/B]
28 g Mosaic 12%, 55 min
15 g Nelson Sauvin, flameour

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: S-05
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
Romtemperatur

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. februar 2016
Flasket: 8. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N